Puoti > Levyt - Janne Louhivuori

Levyt - Janne Louhivuori

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Jussi Sydänmäki & Janne Louhivuori: Liekkikuu

 

Jussi Sydänmäki & Janne Louhivuori: Liekkikuu | lisätiedot
Hämärän rajamaille sukeltava ”Liekkikuu” heijastaa säkenöivän kuvan ajastamme ja aivan oman kaikkeutensa. Sen peiligalleriasta löytyvät mm: Seonnut Joe, Linnunradan kiipeilijä, Kultaviitta, Vanha konna, Tähtitanssisalin rakastavaiset, Tivolin kummajainen, Aave-Pertsa, Itkettävät pellet, ADHD -Tarzan ja Yksinvaltias.

Liekkikuussa Jussi Sydänmäen vokaaliakrobatiaa ja Janne Louhivuoren särmikästä kitarointia komppaa maamme ykkösrivin muusikoiden, Kepa Kettusen ja Sara Puljulan, rytmiryhmä.

Jussi Sydänmäki on muusikko-kirjailija. Monen bändin liideri, omintakeisen tekstityylin, sekä laulusoundin omaava viimeinen kapinallinen. Janne Louhivuori on kitaristi ja ääniammattilainen. Jussi muistetaan mm. Hearthillistä ja Janne mm. Hurriganesista. Heidän debyyttialbuminsa ”Varjonyrkkeilijä” julkaistiin 2005.

 

17.00 €


Janne Louhivuori - Yin 'N' Twang

 

Janne Louhivuori - Yin 'N' Twang | lisätiedot
"Twängääviä teemoja ja yltiöpäisiä sooloja instrumentaalikokonaisuudella, jonka juuret kasvavat rockabillyn, surfin ja bluesin rikkaassa pohjamullassa. Tällä levyllä kitara kertoo tarinoita, maalaa kuvia ja kuiskaa salaisuuksia."

 

10.00 €


 Ostoskori

Sateen ääni Oy, 33250 Tampere

Viimeksi päivitetty 2018-10-25 12:53:09